Arhiv obvestil 2007

7.junij-DAN SLOVENSKIH IZGNANCEV
7. junij 2007

Osrednja prireditev ob dnevu izgnancev - 7. juniju, bo letos v soboto, 9. junija 2007 ob 11. uri, pri zbirnem taborišču - bivših hlevih in konjušnicah pri gradu Rajhenburg, v Brestanici pri Krškem. Vse podrobne informacije lahko dobite na tel.: 01 434 48 80 ali 051 38 32 32 ali osebno na sedežu Društva slovenskih izgnancev Slovenije 1941 - 1945, Komenskega 7, 1000 Ljubljana.

Tiskovna konferenca o mednarodni dejavnosti DIS
23. marec 2007

Vljudno vas vabimo na tiskovno konferenco o mednarodni dejavnosti Društva izgnancev Slovenije 1941─1945 (DIS) v ponedeljek, 26. marca 2007 ob 11. uri, v Ljubljani, Komenskega 7, v prostorih DIS.

Ivica Žnidaršič, predsednica Društva izgnancev Slovenije prejela Red za zasluge od predsednika RS Boruta Pahorja
18. maj 2022

Za zasluge pri uresničevanju pravic izgnancev in žrtev vojnega nasilja ter za dolgoletna prizadevanja za kulturo spominjanja je predsednica Društva izgnancev Slovenije, Ivica Žnidaršič, prof., v Predsedniški palači prejela red za zasluge

Čestitke Ivici Žnidaršič ob prejemu državnega odličja